Pappardelle met Brabantse blauwschimmelkaas
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 rode ui
- 1 zakje sla
- 125 gram Brabantse blauwschimmelkaas
In Huis
- 1 el olijfolie (extra vierge)
- 400 gram verse pappardelle pasta
- 2 tenen knoflook
- 125 gram creme fraiche
Recept stappen
- Snipper de ui.
- Zet een ruime pan met water op voor de pasta. Die hoeft straks maar 2 minuutjes te koken want de pasta is vers.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui zachtjes 5 minuten aan. Voeg de knoflook toe en bak een halve minuut mee.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
- Giet de pasta af en meng er onmiddellijk de crème fraîche en de blauwe kaas door en laat smelten. Roer er vervolgens de sla door. Laat het geheel weer goed warm worden.
- Breng op smaak met peper en zout.