Omelet met tomaten en waterkers
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 250 g Cherrytomaatjes
- 100 g Waterkers
- 4 stuk(s) Boterham
In Huis
- 8 stuk(s) Eieren
- 4 el Boter
- 100 g Belegen kaas
Recept stappen
- Halveer de tomaatjes en haal de blaadjes van de waterkers.
- Sla de eieren met 2 el (bij 4p) koud water en wat zout en peper los in een kom.
- Bak voor iedereen 1 omelet.
- Verhit steeds per omelet 1 el boter in een koekenpan van 18 cm doorsnee op matig vuur tot deze begint te bruisen.
- Schenk 1/4 (bij 4p) van het eiermengsel in de pan. Bak de omelet ca. 1 min, waarbij je het gare ei vanaf de randen naar binnen schuift en de vloeistof steeds naar de randen laat lopen.
- Als de omelet bijna gaar is schep je er 1/4 (bij 4p) van de tomaat erover.
- Bak de omelet tot hij precies gaar is en aan de onderkant goudbruin kleurt.
- Doe op een bord en schep de kaas en de waterkers erover.
- Klap de omelet dicht en houd warm. Bak zo alle omeletten.
- <br>Tip: lekker om te serveren met een (geroosterde) boterham.