Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Old school andijviestamppot met gehaktballen en jus van SamSam en met een crunchy twist van de Krat

Kant en klaar van SAM SAM

  • Totale tijd minuten
Wk 49 kalfsgehaktbal amsoi stamppot

Ingrediënten

In de box

  • 3 bakken Kant en Klaar: Andijviestamppot
  • 12 stuks Kant en Klaar: Limousin gehaktballetjes met jus
  • 2 stuks roodlof
  • 2 stengels bleekselderij
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden en verwarm de andijviestamppot en gehaktballen 15-20 minuten. Of gebruik een magnetron voor de stamppot en bak de ballen warm in een koekenpan.
  2. Halveer 2 roodlofjes** in de lengte en verwijder het hart. Snij in halve ringen. Snij 2 wat malsere bleekselderijstengels*** in plakjes en roer beide op het laatst door de opgewarmde stamppot.
  3. Serveer de stamppot met de gehakballen en jus.