Noedels met roergebakken biefstuk, champignons, wortel en venkel
Rund
- Totale tijd minuten
![Spinazie-broccoli taart met Brabantse Blauwschimmelkaas | maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/De_Krat_20181129-10794-Gemak.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=e986ab9834663554fd5bddbf9f188c0c)
Ingrediënten
In de box
- 400 g runderreepjes
- 1 stuk(s) venkel
- 1 bakje(s) champignons
In Huis
- 200 g noedels
- 1 el korianderzaad
- 1 stuk(s) steranijs
- 1 tl gedroogde chilipeper vlokken
- naar smaak peper en zout
- 4 stuk(s) wortel
- 2 teentje(s) knoflook
- olie om te bakken
- 3 el sojasaus
Recept stappen
- Zet een pan water op voor de noedels en kook ze gaar volgens aanwijzing op de verpakking.
- Kneus in een vijzel het korianderzaad, de steranijs en de chilivlokken met wat peper en zout en wentel de biefstukreepjes erin. Laat even intrekken.
- Snij intussen de wortels en de champignons in dunne plakjes en de venkel in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn.
- Verhit 1 el olie in een wok en laat goed heet worden. Bak de biefstukreepjes hierin snel bruin op hoog vuur. Haal ze met een schuimspaan uit de pan na 1 minuut en hou warm onder een bord.
- Bak nu eerst de wortel even aan in dezelfde wok. Voeg dan de knoflook en de venkel toe en na 5 minuten ook de champignons. Laat het geheel gaar worden en breng op smaak met de sojasaus. Doe de biefstukreepjes erbij, roer even goed om en dien op met de noedels.