(Meat)pie met spinaziesoep en een salade van lollo rosso
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuk(s) pie
- 1 krop(pen) lollo rosso
- 1 stuk(s) sjalot
- 1 stuk(s) aardappelen
- 800 eventueel toevoegen spinazie
- 500 ml kruidenbouillon
- 1 knoflook
- 4 el olijfolie
- 4 tl azijn
- 1 tl mosterd
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Maak 500 ml bouillon en houdt warm.
- Snipper de sjalot en snij de knoflook fijn. Schil de aardappels en snij in blokjes.
- Plaats de pies in de oven zonder het aluminium bakje, voor ongeveer 15 minuten.
- Fruit in een grote pan de sjalot en knoflook en aardappel in 1 el olie.
- Voeg spinazie toe en laat slinken.
- Voeg bouillon toe en laat 10 minuten koken. Pureer de soep.
- Voeg citroensap en peper en zout naar smaak toe.
- Maak voor de lollo rosso een vinaigrette van de azijn, de rest van de olie, mosterd, peper en zout.
- De soep wordt extra lekker als je er een beetje room bij doet!