Masala paneer van Uit de Keuken van Maass met roti en gebakken paksoi
Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 porties masala spinazie paneer kant-en-klaar
- 1 stronk paksoi
- 1 pakje roti
In Huis
- 1 knoflookteen
Recept stappen
- Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking.
- Snij de paksoi in repen en roerbak kort in wat olie. Hak een teen knoflook en bak op het laatst heel even mee. Breng op smaak met peper en zout
- Bak de roti in een droge koekenpan, als volgt: je legt de roti opgevouwen in een klein koekenpannetje. Dan keer je hem om. Dan klap je ‘m open en vouwt m andersom, en dan doe je weer beide kanten. Voilà.
- Serveer de roti bij de kant en klaar en de paksoi erbij.