Linzenbolognese van Ellekes keuken met fris little gem, tomatenslaatje
Kant en klaar uit Elleke's Keuken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 pak volkoren spaghetti
- 500 gram Linzenbolognese van Ellekes Keuken
- 2 stuks tomaten
- 2 kropjes little gem sla
- naar smaak Alde Fryske kaas
In Huis
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Breng een ruime pan gezouten water voor de spaghetti aan de kook (ca. 1 liter per 100 gram pasta).
- Warm de linzenbolognese zachtjes op.
- Kook de spaghetti in 6-7 minuten gaar.
- Snij de tomaten in kleine partjes en de little gem in reepjes en maak aan met een simpele vinaigrette. Bijvoorbeeld 3 el olijfolie extra vierge, 1 el witte wijnazijn, 1 tl mosterd, zout en peper.
- Rasp wat kaas naar smaak over de linzenbolognese en serveer het frisse slaatje ernaast.