Linzenbolognese uit Elleke's keuken met venkel, volkoren penne en overjarige kaas
Kant en klaar uit Elleke's Keuken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 300 gram pasta
- 3 potten linzenbolognese
- 1 venkel
- 100 gram overjarige kaas
In Huis
- 3 el olijfolie
- 1 el azijn
- 1 tl mosterd
- 1 zakje rucola
Recept stappen
- Breng een pan water aan de kook en kook ca. 300 gram pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing op verpakking.
- Warm de linzenbolognese zachtjes op.
- Verwijder loof en kontje van de venkel. Halveer en snij in dunne plakjes. Maak aan met 3 el olijfolie, 1 el azijn, 1 tl mosterd, peper en zout. Vinden de kinderen dit niet lekker? Geef ze wat paprika erbij te snaaien.
- Was de rucola en scheur in delen. Roer op het laatst door de saus. Serveer met de pasta en rasp de oude kaas erover.
- Elleke’s keuken, heeft op verzoek van de Krat en de grootste en trouwste Kratfan Mariet D., een vegetarische bolo laten ontwikkelen. Alles van Elleke is ook te bestellen op haar website.