Linguine met romige oesterzwammen, geitenkaas en lente-ui
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 bakje(s) Oesterzwammen
- 200 g Geitenkaas
- 2 stuk(s) Lente-ui
- 1 stuk(s) Rode peper
- 2 pak(ken) Linguine
In Huis
- 3 el Olijfolie (extra vierge)
- 100 ml Slagroom
- 2 el Basilicum
- 50 g Parmezaanse kaas
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Breng een pan met water met wat zout aan de kook.
- Meng de slagroom en geitenkaas. Verwarm zachtjes in een klein pannetje.
- Snipper het pepertje, veeg de oesterzwammen schoon met keukenpapier.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gehele oesterzwammen met het pepertje 3-4 minuten aan tot de zwammen bruin en gaar zijn en het vocht verdampt is. Zo krijgen ze smaak. Bestrooi met wat zout en peper.
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de basilicum fijn en de lente-ui in ringetjes. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer er de geitenkaas-room en basilicum door.
- Verdeel over de borden en verdeel er dan de paddenstoelen met wat lente-ui en Parmezaanse kaas over.