Linguine met ricotta, garnalen en waterkers
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 g cherrytomaatjes
- 4 takje(s) waterkers
- 32 stuk(s) garnalen
In Huis
- 400 g linguine
- 2 el olijfolie (extra vierge)
- 1 teen knoflook
- 1 stuk(s) citroen
- 125 g Ricotta
- naar smaak Chilivlokken
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing al dente.
- Halveer de tomaatjes en hak de knoflook fijn.
- Rasp de schil van de citroen en roer door de ricotta.
- Haal de blaadjes van de waterkers.
- Verhit de olie in een koekenpan.
- Bak de knoflook en chilipepervlokken zachtjes enkele seconden aan.
- Voeg de garnalen toe en bak 3 minuten zachtjes mee.
- Voeg de tomaatjes toe en schep om. Draai het vuur uit.
- Giet de pasta af. Roer er de ricotta door.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schep er de garnalen, tomaatjes en waterkers door.
- Serveer onmiddellijk.