Lauwwarme salade met gerookte forel, witlof, appel en rucola
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks prei
- 2 stuks venkel
- 2 pakjes gerookte forel
- 0.5 bosje peterselie
- 200 gram bio yoghurt Griekse stijl
In Huis
- 1 el citroensap
- olie om te bakken
Recept stappen
- Halveer de witlofstruikjes in de lengte en snij in dunne reepjes. Snij de appels in dunne plakjes (schil kan blijven zitten).
- Hak de peterselie fijn. Maak een dressing van olijfolie, witte wijnazijn, mosterd, peper en zout.
- Meng de witlof, appel en rucola in een grote schaal. Giet de dressing eroverheen en hussel goed door.
- Verdeel de gerookte forel in stukjes en leg deze bovenop de salade. Garneer met peterselie.
- Serveer de salade lauwwarm of op kamertemperatuur.