Lauwwarme aardappelsalade met creme fraiche dressing, dille en eitjes
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 6 stuk(s) Eieren
- 600 g Rosagold aardappelen
- 100 ml Yoghurt
In Huis
- 2 stuk(s) Sjalot
- 4 el Dille
- 100 ml Creme fraiche
- 1 tl Mosterd
- 1 el Rode wijnazijn
- 1 el Olijfolie
- naar smaak Peper
- naar smaak Zout
Recept stappen
- Kook de eieren naar believen. Pel ze en halveer. Hak de sjalotjes en de dille fijn.
- Schil zo nodig de aardappels en kook in ca. 15 minuten beetgaar in water met wat zout.
- Maak een dressing van de yoghurt, crème fraîche, mosterd, olijfolie en de rode wijnazijn. Klop het mengsel glad en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Roer er de dille en sjalotjes door.
- Giet de aardappels af en laat een beetje afkoelen. Snijd ze in hapklare stukken.
- Meng de aardappeltjes met de dressing terwijl deze nog warm zijn.
- Leg er de gehalveerde eieren boven op en bestrooi met nog wat dille.
- Tip: je kunt ook de eitjes vervangen door 8 plakjes gerookte zalm.