Lasagne vegetale van de Pastafabriek met een salade van roodlof, rucola en peer
Kant en klaar van de Pastafabriek
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 porties Lasagne vegetale kant en klaar
- 1 zakje rucola
- 1 stuks peer
- 2 stronkjes roodlof
In Huis
- 3 el olijfolie (extra vierge)
- 1 el wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Optie 1: Schep de lasagne over in een ovenschaal. Dek af en verwarm in de magnetron. Zet daarna eventueel nog 5 minuten onder de grill.
- Optie 2: Verwarm de oven voor op 180 graden. Schep de lasagne over in een ovenschaal en verwarm 20-25 minuten.
- Maak intussen een salade. Was de rucola en scheur iets kleiner. Schil 1 peer en snij in stukjes. Halveer 2 stronkjes roodlof in de lengte en snij in ringen. Maak aan met een vinaigrette van 3 el olie, 1 el wijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout. NB. Eten je kinderen maar moeizaam sla? Gebruik dan niet alle rucola en roodlof. Als je het eenmaal hebt aangemaakt met dressing is het minder lekker de volgende dag.