Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Lasagne bolognese van de Pastafabriek met een frisse salade met venkel en sinaasappel

Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd minuten
Wk 51 knolselderij lasagne 2015

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plastic van de lasagneschaaltjes. Besprenkel met een beetje olijfolie en verwarm gedurende 15-20 minuten. Je kan de lasagnes ook samen overscheppen in een grotere schaal, wel zo gezellig aan tafel.
  2. Maak in een grote kom een dressing van 1 el citroensap uit een flesje, 3 el olijfolie extra vierge. Snij de schil goed van de sinaasappel, zodat je geen wit meer ziet. Snij de sinaasappelpartjes los van de velletjes en voeg bij de dressing. Verwijder het loof van een venkel** en snij in stukjes. Voeg bij de sinaasappel en dressing en breng op smaak met peper en zout. Meng vlak voor het aan tafel gaan (een deel van) de slablaadjes erdoor.
  3. Duurt het te lang? Geef de kinderen wat staafjes winterpeen.