Laksa met paksoi, lente-ui, peen en champignons
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stronk paksoi
- 100 gram champignons
- 2 lente-uien
- handje tauge
In Huis
- 350 gram noedels
- 1 peen
- 1 limoenblaadje
- olie om te bakken
- 2 el currypasta
- 800 ml kokosmelk
- 400 ml water
- korianderblad (naar smaak)
Recept stappen
- Kook de noedels volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en verdeel over 4 kommen.
- Snij de paksoi in kwarten. Borstel de champignons en snij in kwarten. Schrap de peen en snij in plakjes. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Was de taugé. Snij het limoenblad in heel dunne reepjes.
- Verhit olie in een pan en voeg de currypasta toe. Bak 1 minuut. Voeg de kokosmelk, water en limoenblad toe. Breng aan de kook. Voeg de peen toe en kook 10 minuten. Voeg de champignons toe en kook 2 minuten.
- Voeg de paksoi toe en kook tot de paksoi beetgaar is. Schep de laksa over de noedels en bestrooi met lente-ui en korianderblad.