Kastanjechampignons gevuld met hüttenkäse, spekjes en peterselie
Snel klaar, Voorgerecht
- Waarvan Oventijd minuten
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 600 gram kastanjechampignons
- 150 gram spekblokjes
In Huis
- 300 gram hüttenkäse
- naar smaak balsamicoazijn
- 15 gram platte peterselie
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Boen de champignons schoon en haal het steeltje en de ring er af. Vul de champignons met hüttenkäse breng op smaak met wat peper.
- Verdeel de spekjes over de champignons en schenk er wat balsamicoazijn overheen. Bak de gevulde champignons 15-20 minuten in de oven tot de spekjes krokant zijn.
- Laat de gevulde champignons even afkoelen, hak de peterselie grof.
- Serveer de gevulde champignons met de peterselie.
- Lekker als voorgerecht bij een diner, maar ook bij de borrel.