Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Masala spinazie paneer en aubergine bolognese voor de kinderen

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd minuten
Wk-5-kant-en-klaar-Maass-masala-spinazie-aardappel-paneer-min

Ingrediënten

In de box

  • 2 porties masala spinazie paneer pittig maar overheerlijk!
  • 2 portie aubergine bolognese voor de kinderen
  • 1 portie bonensalade voor de kinderen
  • 300 gram gemengde cherrytomaatjes voor de kinderen
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plastic folie, dek af met aluminiumfolie of schep in een afdekbare ovenschaal. Verwarm gedurende 20-25 minuten in de oven.
  2. Optie 2: Prik gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op de hoogste stand van de magnetron.
  3. Optie 3: Doe in een pan en warm zachtjes op (let op dat het niet aanbrandt!).
  4. Geef de kinderen er wat cherrytomaatjes en de bonensalade bij! Dan is er voor elk wat wils en hebben ze zeker goed gegeten :)