Kalfsragout met verse tagliatelle, broccoli en paprika
van Elleke's Keuken
Kant en klaar uit Elleke's Keuken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 rode puntpaprika's
- 1 kilo kalfsragout
- 1 broccoli
- 3 bakjes tagliatelle
- 1 citroen
In Huis
- 1 klontje boter
Recept stappen
- Snij de paprika in repen en geef vast aan de kinderen op te snacken.
- Verwarm de ragout zachtjes in een pan, laat niet aan de kook komen.
- Breng een kleiner pannetje water aan de kook voor de broccoli. Snij de steel van de broccoli in stukjes en de roosjes klein. Kook beetgaar in ca. 6 minuten.
- Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta.
- Kook de verse pasta gaar in 2 minuten. Rasp de citroen.
- Giet de broccoli af, voeg een klontje boter toe en de citroenrasp. Hussel om. Serveer de pasta met ragout en broccoli.