Kaasfondue van Kaas in het Bakkie met volkoren brood, rauwkost en sla
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks bruin brood
- 2 potten kaas in het bakkie
- 400 gram bloemkool**
- 300 gram peen**
- 6 stengel(s) bleekselderij**
- 0.5 zakje veldsla**
In Huis
- naar smaak sla dressing
- naar smaak Zwarte peper (vers gemalen)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden voor het brood en bak af in 12-15 minuten.
- Verwarm de inhoud van de potten kaasfondue in een pan. Breng net niet aan de kook.
- Haal (kleine) roosjes van de bloemkool. Schil de peen met een dunschiller en snij in staafjes. Snij elke stengel van de bleekselderij in grote stukken.
- Was de veldsla. Maak een simpele dressing en zet even apart en meng.
- Plaats de pan of schaal op een rechaud en laat zachtjes doorkoken. Roer regelmatig. Laat iedereen de groenten en het brood in de fondue dopen en serveer de sla erbij.