Italiaanse worst in roomsaus met pasta
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 sjalot
- 4 verse Italiaanse worsten
- 50 gram overjarige kaas
In Huis
- 25 gram boter
- olijfolie om te bakken
- 150 ml slagroom
- 300 gram pasta naar keuze
Recept stappen
- Snipper de ui. Haal het vel van de worst en verkruimel de worst zo klein mogelijk.
- Verhit boter en olie in een koekenpan en bak de ui zachtjes aan totdat hij zacht begint te worden. Voeg de verkruimelde worst toe en bak deze 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de room erbij en laat op halfhoog vuur een beetje indikken. Roer af en toe.
- Rasp de overjarige kaas.
- Bereid de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af en roer de roomsaus erdoor. Serveer met de kaas.
- Serveer met een eenvoudige salade