Italiaanse runderstoof met papardelle en spinazie
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 800 g Runderstoofvlees gegaard
- 500 g Pappardelle vers
- 1 stengel(s) Bleekselderij
- 1 stuk(s) Ui klein
- 800 g Spinazie
In Huis
- 2 teentje(s) Knoflook
- om te bakken Olie
Recept stappen
- Doe de kant en klare runderstoof in een pannetje en warm rustig op.
- Zet een ruime pan met water op voor de pasta. Die hoeft straks maar 2 minuutjes te koken want de pasta is vers.
- Snij ondertussen de bleekselderij in kleine stukjes of plakjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- Was de spinazie en laat uitlekken of maak droog met een slacentrifuge.
- Verhit olie in een wok of braadpan en fruit daarin de ui en bleekselderij een paar minuten aan tot deze een beetje zacht en glazig is. Fruit dan de knoflook nog heel even mee en voeg vervolgens de spinazie toe (indien nodig in porties). De spinazie is klaar om op te dienen zodra deze is geslonken. Laat eventueel even uitlekken in een vergiet terwijl je de papardelle gaar kookt.
- Serveer de papardelle met het stoofvlees en de spinazie.