Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Indiase eiercurry van Uit de Keuken van Maass met geblancheerde palmkool, yacon en rotiblad voor de kinderen

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Kant en klaar maass indiase eieercurry

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Optie 1. Heteluchtoven: verwijder de folie of verwarm de maaltijd in een afgedekte ovenschaal ca 25 min op 150C in een voorverwarmde oven.
  2. Optie 2. Pan: verwarm de maaltijd op matig vuur gedurende 8 tot 10 minuten
  3. Optie 3. Magnetron: prik gaatjes in de folie en verwarm in 4 minuten op 800 watt.
  4. Wil je hier wat extra groenten bij? Snij wat geschilde yacon** in kleine blokjes en meng bij de curry voordat je het gerecht verwarmt. En, even een klusje maar wel heel lekker: snij het nerf uit de palmkool en snij dan in dunne repen. Blancheer kort in een laagje kokend water met zout. Voeg bij de curry.