Hummus met spruitjes, tijm en dukkha
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 400 g Spruiten
- 1 takje(s) Tijm
In Huis
- 400 g Linzen (blik)
- 2 el Olijfolie (extra vierge)
- 200 g Hummus
- 2 el Balsamicoazijn
- 1 el Dukkah
Recept stappen
- 1. Giet de linzen af.
- 2. Maak de spruitjes schoon en snij in dunne plakjes.
- 3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de spruitjes en de linzen tot de spruitjes zacht beginnen te worden.
- 4. Strooi er de tijmblaadjes over.
- 5. Doe de hummus op een schaal.
- 6. Verdeel de linzen en spruitjes erover.
- 7. Besprenkel met balsamico-azijn en bestrooi met de dukkha.
- <br>Tip: Je kunt de hummus ook vervangen door aardappelpuree of bonenpuree.