Groene asperges met eieren en dragonmayonaise
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuk(s) Eieren
- 600 g Groene asperges
- 2 el Kervel
- 4 plak(ken) Boterham
- 2 takje(s) Dragon
In Huis
- 3 el Mayonaise
- 3 el Yoghurt
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- 1. Breng water aan de kook en kook hierin de eieren hard in ca. 8 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel. Hak ze grof.
- 2. Kook de asperges beetgaar in water met wat zout in ca. 8 minuten.
- 3. Laat goed uitlekken en leg op een schaal. Bestrooi met het gehakte ei en de kervel.
- 4. Rooster het brood.
- 5. Hak de dragon fijn en meng met de mayonaise en de yoghurt. Serveer over of naast de asperges.