Gnocchi met mixgroente in kruidencrème met brood
Vegetarisch, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 600 gram gnocchi
- 2 stuks courgette
- 2 stuks ui
- 2 stuks paprika
- 200 gram kastanje champignons
- 8 sneetjes pain au levain bruinbrood
- 2 bakjes crème fraîche
In Huis
- om te bakken olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 150 gram kaas
- 0.5 tl chilivlokjes
- 3 tl paprikapoeder
- naar smaak kruidenboter (optioneel)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Zet een koekenpan op met een laagje olijfolie. Bak de gnocchi krokant op middelhoog vuur voor ca. 15 minuten.
- Snij de courgette in kleine blokjes van 1 cm, snipper de ui, snij de paprika in grove stukken en de champignons in plakjes. Zet een wokpan met olijfolie en voeg de groente toe en bak ca. 5 minuten. Hak de knoflook fijn en bak 5 minuten mee.
- Bak het brood in de oven voor ca. 10 minuten.
- Rasp de kaas. Als de groente gaar zijn voeg crème fraîche, de geraspte kaas, chilivlokjes en paprikapoeder toe. Meng goed en laat ca. 5 min sudderen op laagvuur. Schep de gnocchi door de saus en breng op smaak met peper en zout.
- Haal het brood uit de oven en snij 8 sneetjes (bij 4p). Besmeer de sneetjes brood met kruidenboter (optioneel).
- Serveer de gnocchi met groente in kruidencrème met het brood.