Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas
Bijgerecht
- Waarvan Oventijd minuten
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 250 gram Nieuw Zeelandse spinazie (uit NL!)
- 125 gram geitenkaas
- 4 stuks portobello
In Huis
- olie om te bakken
- 2 tenen knoflook
- 2 el pijnboompitten (optioneel)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Spoel de Nieuw Zeelandse spinazie af en haal de blaadjes van de dikkere stelen (dunnere steeltjes zijn wel lekker om te eten, de dikkere stelen zijn te taai).
- Verhit olie in een koekenpan, hak de knoflook fijn en bak samen met de spinazie tot deze geslonken is.
- Laat de spinazie heel goed uitlekken.
- Verkruimel de geitenkaas en schep door de spinazie. Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de portobello’s in een ovenschaal en vul met het spinazie-geitenkaasmengsel. Bestrooi eventueel met wat pijnboompitten en bak ca. 20 min in de oven.