Geroosterde wortelpeterselie van de BBQ met ahornsiroop
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 500 g wortelpeterselie
- 2 el bieslook
- 2 el kervel
In Huis
- 3 el boter
- 1 tl ahornsiroop
- 1 tl paprikapoeder
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Stook de BBQ op.
- Schil de wortelpeterselie en snij in kwarten.
- Hak de bieslook en de kervel.
- Leg de wortelpeterselie in een schaal. Smelt de boter in een pannetje en roer er de ahornsiroop, paprikapoeder, bieslook en kervel door. Giet over de wortelpeterselie en meng goed.
- Grill 20 minuten op de BBQ tot ze goudbruin zijn. Zorg dat het niet te hard gaat, zodat de wortelpeterselie de tijd krijgt om te garen.
- <br>Tip: Dit recept kun je ook in de oven maken. Verwarm de oven dan voor tot 200 °C.