Gepofte zoete aardappel met burrata en rode peper
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuk(s) Zoete aardappel
In Huis
- 1 tl Plantaardige olie
- 1 bol(len) Burrata
- 1 stuk(s) Rode peper
- Aluminiumfolie
- Cocktailprikkers
Recept stappen
- Verwarm de oven tot 200 °C.
- Besprenkel de zoete aardappel met olie.
- Pak de zoete aardappel in aluminiumfolie.
- Leg 30- 60 minuten in het midden van de oven (afhankelijk van de dikte van de zoete aardappel).
- Prik met een cocktailprikker om te controleren of hij gaar is.
- Haal uit de oven.
- Snijd in de lengte in aan de bovenkant.
- Leg een stuk burrata in de opening en bestrooi met peper en zout. Zet nog even in de oven.
- Tot de burrata een beetje smelt. Hak in de tussentijd de rode peper zeer fijn.
- Haal de zoete aardappel uit de oven en bestrooi met de rode peper.
- Leg op een plank en snij in vieren (bij 4p).