Gepofte rode ui met geitenkaas buche, dragon en hazelnootjes
Voorgerecht
Ingrediënten
In de box
- 200 gram geitenkaas buche
- 4 stuks uien
- 1 el dragonblaadjes (gehakt)
In Huis
- grof zeezout
- 80 gram hazelnoten
- om te besprenkelen Olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal de geitenkaas uit de ijskast en laat op kamertemperatuur komen.
- Doe een laagje grof zeezout* in een ovenschaaltje. Leg de uien erop en zet ca 30 - 45 min in de oven. Ze zijn goed als je er met een satéprikker gemakkelijk in kan prikken. Laat even afkoelen.
- Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan op zacht vuur goudbruin. Bestrooi na het bakken met een drupje olijfolie extra vierge en wat zout en peper.
- Hak de dragon fijn.
- Verdeel vlak voor het serveren de geitenkaas over de borden. Halveer de uien en leg ernaast. Garneer met de dragon en hazelnoten.
- * Zo voorkom je dat de uien het vocht verliezen en inzakken.