Gegratineerde schnitzel met champignon en cherrytomaatjes
Voorgerecht, Bijgerecht
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 400 gram kastanjechampignons
- 200 gram gekleurde cherrytomaatjes
- 200 gram weidevogel kaas
- 4 stuks varkensschnitzel
In Huis
- olie om te bakken
Recept stappen
- Halveerde kastanjechampignons en de gekleurde cherrytomaatjes. Als ze groot zijn, dan liever in kwartjes. Rasp de kaas en zet apart.
- Verwarm olie in een koekenpan en bak de champignons kort op hoog vuur en voeg na ca. 2 minuten de tomaatjes toe. Bak even aan en zet apart in een bakje.
- Voeg nog wat extra olie toe aan de pan en bak de schnitzel kort aan beide kanten op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en verdeel de champignons en tomaten over de schnitzels en top af met de kaas. Dek af met een deksel en laat de kaas smelten.
- Serveer de gegratineerde schnitzel als de schnitzel gaar is en de kaas gesmolten.
- Lekker om de gegratineerde schnitzel af te toppen met wat verse platte peterselie.