Gebakken gnocchi met knolselderij, tomaatjes, witte boontjes en verse pesto
Vegetarisch, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 600 gram knolselderij
- 1 blik cherrytomaten
- 600 gram verse gnocchi
- 1.5 pot witte bonen
- 2 bakje pesto
In Huis
- olie om te bakken
- klont boter
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Schil de knolselderij en snij in blokjes van ca. 1,5 cm. Doe in een mengkom met olie en peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 25 minuten in de oven. Meng de cherrytomaatjes de laatste 10 minuten bij de knolselderij in de oven.
- Verhit een goede klont boter in een koekenpan en bak de gnocchi in ca. 5 minuten krokant. Giet de witte bonen af en warm ze op het laatst mee met de gnocchi.
- Serveer de gnocchi en witte bonen samen met de groenten en verse pesto.