Fluweel zachte soep van pattison, blauwe kaas en balsamicosiroop
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuk(s) Patisson
- 1 stuk(s) Uien
- 2 stuk(s) Aardappelen kruimig
In Huis
- 2 el Boter
- 1 stuk(s) Bouillonblokje
- 200 ml Slagroom
- 50 g Blauwe kaas
- om te garneren Balsamicosiroop
Recept stappen
- Schil de pattison, de ui en de aardappelen en snijd in blokjes.
- Verhit de boter in een soeppan met dikke bodem en bak hierin de ui zachtjes 2min. aan.
- Voeg dan de pattisson en aardappel toe en bak 1min. mee.
- Verkruimel het bouillonblokje boven de groenten en schenk er water bij tot de groenten onderstaan.
- Breng aan de kook.
- Laat 45min. koken en voeg dan de slagroom toe.
- Pureer met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
- Schep in kommetjes.
- Garneer met een kneepje balsamico siroop en brokkel er wat blauwe kaas over.