Flatbread gevuld met Tex Mex rundergehakt, pittige salsa en chimichurri
Rund, Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks rode ui
- 400 gram Tex Mex rundergehakt
- 1 stuks gele paprika
- 250 gram tomaatjes
- 1 el koriander
- 4 stuks Libanese flatbread
- naar smaak Chimichurri Crisp versbereid
In Huis
- 2 teentjes knoflook
- olie om in te bakken
- 2 el olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Hak de knoflook en rode ui fijn. Verwarm olie in een grote koekenpan en fruit de knoflook en de helft van de rode ui zachtjes aan. Voeg het gehakt toe en bak rul.
- Snij de paprika in blokjes. Voeg de helft toe en bak ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Maak de salsa. Snij de tomaatjes in kwarten. Meng in een kom met de andere helft van de paprika, rode ui en olijfolie extra vierge. Hak de koriander fijn en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart.
- Leg een flatbread per persoon op een bord en schep een hoeveelheid van het gehak in het midden. Voeg een schepje van de salsa toe bovenop het gehakt. Besprenkel met chimichurri. Vouw het platbrood dubbel of rol het op, en serveer direct.