Fishpie met een salade van roodlof, komkommer, appel en lente-ui
Vis
- Totale tijd minuten
![2348 Fish Pie Met Een Salade Van Roodlof Komkommer Appel En Lenteui](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/2348-fish-pie-met-een-salade-van-roodlof-komkommer-appel-en-lenteui.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=9c6f2f9a9113c5124f36493dff0159ce)
Ingrediënten
In de box
- 4 stuk(s) Fish pie
- 3 stuk(s) Roodlof
- 1 stuk(s) Appel
- 1 stuk(s) Komkommer
- 2 stengel(s) Lente-ui
In Huis
- 4 el Yoghurt
- 2 el Mayonaise
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de pies erin als de oven op temperatuur is en bak de pies, zonder het foliebakje, in 18 minuten af.
- Schil de komkommer en snij in stukjes.
- Snij de appel in stukjes.
- Snij de lente-ui in de lengte in vieren en snipper ze.
- Verwijder het hart uit de roodlof (of laat zitten als je van bitter houdt) en snij in repen.
- Meng de yoghurt en mayonaise met zout en peper en meng door de salade.
- Serveer met de pies.