Eiersalade met frisse roodlof en bieslook
Vegetarisch, Snel klaar, Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks ei
- 1 stronkje roodlof
- 1 el Bulgaarse yoghurt
In Huis
- 2 el bieslook
- 1 el mayonaise
- 1.5 tl mosterd
- naar smaak kerriepoeder
Recept stappen
- Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren 7-8 minuten vanaf dat het water kookt.
- Verwijder het hart van de roodlof. Snij de roodlof in kleine stukjes. Hak de bieslook fijn. Zet apart.
- Laat de eieren schrikken onder een koude kraan als deze klaar zijn.
- Prak de gepelde eieren in een diep bord.
- Meng de yoghurt, mayonaise, mosterd en kerriepoeder door de geprakte eieren. Breng op smaak met zout en peper.
- Roer op het laatste de roodlof en bieslook door de eiersalade.
- Serveer bij een borrel met een lekker toastje of op een broodje tijdens de lunch.