Eenvoudig kommetje met asperges en noedels uit Japan
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
![Tartaar speciaal met champignons, broccoli en rijst | maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/De_Krat_20180830-Vegetarisch-Krat-02.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=8c7a0ea9fa178d74adcddf1ae63b0ee4)
Ingrediënten
In de box
- 800 g Groene asperges
- 1 stuk(s) Lente-ui
In Huis
- 400 g Soba noedels
- 75 g Geroosterd sesamzaad
- 2 el Rijstazijn
- 4 tl Sesamolie
- 5 el Sojasaus
- 1 el Vloeibare honing
Recept stappen
- Snij de asperges in stukken van 5 cm. Kook in ca. 8 minuten beetgaar. Laat goed uitlekken.
- Kook de noedels volgens gebruiksaanwijzing.
- Meng de olie, azijn, sojasaus en honing in een grote schaal. Doe de lente-uitjes met de uitgelekte asperges in de schaal en schep om. Doe als laatste de noedels erbij en meng. Bestrooi met sesamzaad en serveer warm of koud.