Daging rendang van Elleke’s keuken met rijst, zoetzure groenten en cassave chips
Kant en klaar uit Elleke's Keuken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 250 gram witte basmatirijst
- 3 potten Daging rendang van Ellekes Keuken
- 400 gram doperwtjes
- 1 komkommer
- 1 potje atjar tjampoer
- 1 zakje casave chips
Recept stappen
- Zet een pan (met ruim) water op voor de rijst (60 a 75 gram per persoon) en kook gaar in 15 minuten.
- Verwarm de daging rendang zachtjes in een pannetje. Laat niet aan de kook komen.
- Dop de erwten samen met je kinderen, echt een leuk klusje! Of geef ze wat casave chips terwijl je het zelf even snel doet :). Voeg de doperwten de laatste paar minuten bij de rijst. Of sla de doperwten over en eet ze een andere keer.
- Schil de komkommer, snij in plakjes en meng met de atjar.
- Serveer de rendang met de rijst, erwten, zoetzure groenten en casave chips.