Curry van rode linzen met oesterzwammen
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuk(s) Ui
- 1 bakje(s) Zure room
- 200 g Rode linzen
- 1 bakje(s) Oesterzwammen
In Huis
- om te serveren Gekookte rijst
- om te bakken Olie
- 2 el Thaise Rode Curry
- 1 liter Groentebouillon
- 500 ml Kokosroom
- 4 stuk(s) Lente-ui
Recept stappen
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snipper de ui. Verhit de olie in een pan met dikke bodem.Voeg de ui toe en bak goudbruin.
- Voeg de currypasta toe en bak twee minuten op matig vuur.
- Voeg bouillon, kokosroom en linzen toe en kook 10 minuten.
- Snij de oesterzwammen in stukken. Voeg de oesterzwammen toe en kook zachtjes 5 minuten.
- Snij de lente-ui in ringetjes en voeg toe.
- Serveer met een schepje zure room en gekookte rijst.