Chili con carne van Waterlants Weelde met rijst, veldsla en nacho chips
Uit de keuken van Waterlants Weelde
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 zakje rijst snelkook
- 4 portie chili con carne
- 1 zakje veldsla
- 1 zakje nachochips
In Huis
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Kook de snelkookrijst* gaar volgens instructie op de verpakking
- Doe de kant en klare chili con carne in een koekenpan en warm zachtjes op.
- Was de veldsla en maak aan met een simpele vinaigrette van 3 el olijfolie extra vierge, 1 el azijn, 1 tl mosterd, peper, zout en evt wat suiker of honing.
- Serveer de rijst met de chili con carne, de nachochips en de sla.
- Je hebt bataat extra gekregen: als je die niet in de pasta wil gebruiken, kook dan hier geschilde kleine blokjes mee met de rijst.