Chili con carne van Waterlants Weelde met rijst, veldsla en nacho chips
Uit de keuken van Waterlants Weelde
- Totale tijd minuten
![Wk 11 Chili con carne van Waterlants Weelde met rijst veldsla en nacho chips 1](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/wk-11-Chili-con-carne-van-Waterlants-Weelde-met-rijst-veldsla-en-nacho-chips-1.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=83c2da9f8bfacc19fe281736e2470407)
Ingrediënten
In de box
- 1 zakje rijst snelkook
- 4 portie chili con carne
- 1 zakje veldsla
- 1 zakje nachochips
In Huis
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Kook de snelkookrijst* gaar volgens instructie op de verpakking
- Doe de kant en klare chili con carne in een koekenpan en warm zachtjes op.
- Was de veldsla en maak aan met een simpele vinaigrette van 3 el olijfolie extra vierge, 1 el azijn, 1 tl mosterd, peper, zout en evt wat suiker of honing.
- Serveer de rijst met de chili con carne, de nachochips en de sla.
- Je hebt bataat extra gekregen: als je die niet in de pasta wil gebruiken, kook dan hier geschilde kleine blokjes mee met de rijst.