Chili con carne van Waterlant's Weelde met fris yoghurtsausje, tomatensalsa en tortillachips
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 3 porties chili con carne kant en klaar
- 3 el koriander
- 2 el munt
- 150 gram yoghurt
- 0.25 krop Romaine sla
- 3 tomaten
- 150 gram tortillachips
In Huis
- naar smaak olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Doe de kant en klare chili con carne in een koekenpan en warm zachter op.
- Hak de koriander en muntblaadjes fijn. Meng 1 el koriander, 2 el muntblaadjes door de yoghurt.Snij een kwart krop sla*** in dunne reepjes. Roer de sla (of serveer apart) en 1 el koriander door de chili con carne.
- Snij de tomaten in stukjes. Meng met nog 1 el koriander, wat olijfolie extra vierge en peper en zout. Serveer samen met de tortillachips en yoghurt bij de chili con carne.