Cherrytomaat-sperziebonensalade
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 500 gram sperziebonen
- 3 el (!) sjalot
- 300 gram cherrytomaat
In Huis
- 3 el olijfolie extra vierge (voor de dressing)
- 2 el mayonaise
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Zet een pannetje water op voor de boontjes. Verwijder de steeltjes (de puntjes kan je laten zitten). Kook beetgaar in 6-8 minuten vanaf dat het water weer kookt. Spoel af met koud water en laat afkoelen.
- Maak in een grote kom een dressing van de olijfolie extra vierge, mayonaise, azijn, mosterd, peper en zout.
- Snipper de sjalot heel fijn. Halveer de cherrytomaatjes. Meng beide door de dressing.
- Meng de boontjes door de dressing en serveer met de andere componenten van je maaltijd.