Champignons op toast
Vegetarisch
Ingrediënten
In de box
- 400 gram kastanjechampignons
- 8 sneetjes Levain blond batard
In Huis
- olie om te bakken
- klont boter
- 1 stuks sjalot
- 1 teen knoflook
- 10 gram bladpeterselie
- 1 tl balsamicoazijn
Recept stappen
- Verhit olijfolie in een grote koekenpan. Laat flink heet worden.
- Snij de champignons in plakjes.
- Bak de champignons al omscheppend op hoog vuur aan. Voeg een klont boter toe en bak de champignons mooi bruin.
- Snipper de sjalot en snij de knoflook fijn. Voeg op het laatst de sjalot en knoflook toe en en bak op iets lager vuur even mee.
- Snij 2 plakjes brood p.p. af en rooster even in de broodrooster (of onder de grill).
- Snij de peterselie fijn. Voeg de peterselie samen met balsamicoazijn met de champignons en breng op smaak met zout en peper.
- Smeer de toast royaal in met boter en schep de champignons er royaal op.