Champignons met Gyros Pulled Seitan van BUMI, komijnekaas en paksoi
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 pakjes Gyros Pulled Seitan
- 1 stuks paksoi
- 200 gram kastanjechampignons
- 150 gram komijnekaas
In Huis
- om te bakken olijfolie
- snufje kurkumakruiden
- 1 tl oregano, gedroogd
- 1 tl tijm, gedroogd
- 200 ml verse room
- 1 handje pijnboompitten
Recept stappen
- Snij de paksoi grof en de kastanjechampignons in plakjes.
- Verwarm olijfolie in een pan en bak de paksoi en kastanjechampignons voor ongeveer 5 minuten. Voeg daarna de Gyros Pulled Seitan toe en bak voor nog 6 minuten.
- Strooi, na de Gyros Pulled Seitan gebakken te hebben, kurkumakruiden, gedroogde oregano en gedroogde tijm erover, voeg de verse room toe en meng goed door. Bak door op laagvuur voor nog 5 minuten.
- Rasp ondertussen de komijnekaas en bak in een apart pan kort de pijnboompitten aan.
- Voeg de geraspte kaas en de pijnboompitten in de pan met de Gyros Pulled Seitan, meng goed en serveer.