Broodje met truffelkaas, bieslook en cornichons
Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 8 sneetjes rogge vloer brood
- 2 el crème fraîche
- 200 gram truffelkaas
- 10 gram bieslook
- naar smaak cornichons
In Huis
- 1 el mosterd
- kneepje citroensap (mag uit flesje)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Besprenkel het brood met water en bak ca. 10 minuten in de oven.
- Meng de crème fraîche samen met de mosterd. Voeg wat citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.
- Rasp plakjes van de truffelkaas en hak de bieslook fijn.
- Snij 8 sneetjes van het brood en smeer op elk sneetje wat van het mosterd sausje. Beleg de broodjes met de truffelkaas en serveer met de gehakte bieslook en cornichons.