Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Broodje met truffelkaas, bieslook en cornichons

Lunch

  • Totale tijd minuten
Broodje met truffelkaas, bieslook en cornichons | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 8 sneetjes rogge vloer brood
  • 2 el crème fraîche
  • 200 gram truffelkaas
  • 10 gram bieslook
  • naar smaak cornichons

In Huis

  • 1 el mosterd
  • kneepje citroensap (mag uit flesje)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel het brood met water en bak ca. 10 minuten in de oven.
  3. Meng de crème fraîche samen met de mosterd. Voeg wat citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Rasp plakjes van de truffelkaas en hak de bieslook fijn.
  5. Snij 8 sneetjes van het brood en smeer op elk sneetje wat van het mosterd sausje. Beleg de broodjes met de truffelkaas en serveer met de gehakte bieslook en cornichons.