Broodje hotdog met geroosterde paprika, courgette, venkel, aardappelen en gemengde sla
Wild, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks puntpaprika
- 1 stuks courgette
- 1 stuks venkel
- 400 gram Frieslander aardappelen
- 4 stuks hotdog
- 4 stuks ciabatta bruin
- 0.5 zakje gemengde sla
In Huis
- 1 stuks ui
- 4 el olijfolie
- 1 el balsamico-azijn
- naar smaak mayonaise en/of mosterd
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de paprika en courgette in lange repen van 1 cm dik. Verwijder het loof van de venkel, halveer en verwijder het hart, en snij in dunne plakjes.
- Snij de ui in halve ringen. Snij de aardappelen in vieren. Hussel de ui, aardappelen en alle groenten in een grote ovenschaal goed met de olijfolie, zout, peper en balsamico-azijn. Zorg dat alles goed bedekt is. Schuif ca. 25 minuten in de oven.
- Dek alvast de tafel. Bak de broodjes 5-6 minuten af in de oven.
- Bak de hotdogs in een koekenpan of grillpan goudbruin.
- Laat iedereen naar smaak een beetje mayonaise en/of mosterd op de broodjes smeren. Beleg met wat gemengde sla, geroosterde groenten en als laatste de worstjes.
- Serveer met de rest van de geroosterde groenten en de aardappelen.