Broodje hamburger van tartaar speciaal, radijs, yoghurtdressing en chutney
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 8 sneetjes brood
- 4 tartaar speciaal
- 1 bosje radijs
In Huis
- 6 el yoghurt
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 tl citroensap
- olie om te bakken
- waterkers naar smaak
- boter om te besmeren
- chutney naar smaak
Recept stappen
- Verhit de oven op 220 graden om straks het brood af te bakken, dit moet 12 minuten in de oven.
- Meng de yoghurt, de geperste knoflook en het citroensap tot een saus. Verdun zo nodig met wat water. Maak op smaak met wat peper en zout en zet weg.
- Verhit wat olie in een koekenpan. Bak de tartaar speciaal in de hete olie in ca. 4 minuten om en om bruin en rose. Laat even rusten.
- Snij de steeltjes van de waterkers en de radijs in plakjes.
- Verdeel 4 sneetjes brood over 4 borden.
- Besmeer het brood met wat boter. Beleg met wat waterkers en radijsplakjes. Schep er wat van de yoghurtdressing over. Snij de tartaartjes doormidden en verdeel over de broodjes. Maak af met een lepeltje chutney.
- Dek af met de overgebleven sneetjes brood en serveer.