Broccoli-courgette-geitenkaastaart
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 courgette
- 2 broccoli
- 100 gram saladegeitenkaas
In Huis
- 12 eieren
- 1 pak diepvriesbladerdeeg
- olijfolie om te bakken
- 2 teentjes knoflook
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 C. Zet een pan op het vuur met water en zout.
- Snij de courgette in dunne plakjes. Snij de geitenkaas in plakjes. Hak de knoflook fijn.
- Snij de broccoli in kleine roosjes en blancheer 2 a 3 minuten in het kokende water. Giet af en spoel af met koud water, dan blijven ze mooi groen.
- Zet een pan op het vuur met 2 el olijfolie en bak de courgetteplakjes aan met de knoflook, paprikapoeder en een beetje peper en zout. Bak totdat ze een beetje bruin zijn, ongeveer 2 min aan beide kanten.
- Breek de eieren in een kom, voeg peper en zout toe en kluts door elkaar. Halveer de geitenkaas plakjes.
- Vet de ovenschaal in met 1 el olijfolie en beleg de schaal met het bladerdeeg.
- Verdeel de courgetteplakjes en broccoliroosjes over het bladerdeeg in de ovenschaal, giet het ei-mengel er overheen en leg de plakjes geitenkaas er overheen. Zet in de oven gedurende 20 minuten.
- Lekker met een frisse salade!