Borrel pluk brood met kaas en peterselie
Vegetarisch, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks Pain gris brood
- 200 gram Graafstroom overjarig
- 20 gram peterselie
In Huis
- 50 gram (room)boter
- 1 teentje knoflook
Recept stappen
- Laat de boter op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij het brood in blokjes, maar snij het niet helemaal door. Het brood moet nog wel allemaal aan elkaar blijven zitten.
- Rasp de kaas en hak de peterselie fijn. Pers de knoflook. Meng 2/3e van de kaas samen met de peterselie en knoflook door de boter en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het mengsel tussen het brood. Strooi de overgebleven kaas over het brood heen.
- Bak het brood ca. 10 minuten af in de oven.
- Serveer het brood bij de borrel.