Boeuf bourguignon van Elleke met sperzieboontjes en aardappelpuree
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 800 g Boeuf bourguignon
- 1 kilo Aardappelen
- 600 g Sperziebonen
In Huis
- scheutje(s) Melk
- klont(en) Boter
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Schil de aardappels, snij in gelijke stukken en zet op in water met zout. Breng aan de kook en laat circa 10-15 minuten koken.
- Zet een pannetje op met water en zout voor de boontjes.
- Ga de boontjes doppen, dat betekent alleen het steeltje eraf want het puntje kan je laten zitten. Halveer indien gewenst en blancheer in 5-7 minuten (naar smaak) vanaf dat ze weer koken.
- Warm in een pannetje de boeuf bourguignon rustig op.
- Stamp de aardappels als ze gaar zijn met een klont boter en scheutje melk met peper en zout tot een lekkere smeuïge puree.
- Serveer de boeuf bourguignon met de boontjes en de aardappelpuree.