Boeuf Bourguignon met verse gnocchi en tomaten-mozzarellasalade
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 3 potten Boeuf Bourguignon van Ellekes keuken
- 300 gram gnocchi
- 4 tomaten
- 2 bollen mozzarella
- 1 komkommer
- 1 lente-ui
- naar smaak basilicum
In Huis
- naar smaak dressing
Recept stappen
- Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
- Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
- Snij de tomaten, mozzarella en komkommer in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Doe in een schaaltje met wat olijfolie, azijn, peper en zout. Scheur de basilicum erover.
- Voeg de gnocchi toe als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker.
- Giet af en besprenkel met olie. Serveer direct met de Boeuf Bourguignon en de salade.